Angajaţii Continental Automotive Sibiu şi conducerea companiei au donat 2.000 de euro unui centru pentru copii din comuna Roşia. Suma va fi folosită la amenajarea unui loc de joacă. În ultima perioadă, compania a investit peste 700 de milioane de euro pentru diverse cauze.

În luna aprilie, angajaţii Continental Automotive Systems Sibiu s-au mobilizat şi au participat la campania de Paşti „Bake&Sell, Buy&Care“. Astfel, 17 echipe au pregătit peste 2.000 de prăjituri, fursecuri, torturi sau plăcinte care au fost mai apoi vândute în cantina companiei.

La final, s-au strâns aproximativ 1.500 de euro, la care Continental a mai adăugat 500 de euro. Suma a fost donată asociaţiei „Dare to Care“, astfel încât cei 14 copii găzduiţi aici să se poată bucura cât mai curând de un nou teren de joacă.

 

 

Centru familial

Asociaţia umanitară „Dare to Care“şi-a început activitatea în anul 2002, fiind un centru de tip familial pentru îngrijirea copiilor şi a tinerilor abandonaţi de familie, ai căror părinţi provin din medii defavorizate sau sunt decedaţi. Centrul îşi desfăşoară activitatea în localitatea Cornăţel, comuna Roşia.

12.000 de angajaţi numai în România

Continental Automotive  Systems se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial, cu o cifră de afaceri de 32,7 miliarde de euro în 2012 şi cu 170.000 de angajaţi în 46 de ţări. Compania fabrică produse din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, panouri de bord, sisteme electronice pentru autovehicule sau anvelope, aducându-şi contribuţia la siguranţa deplasărilor şi la protejarea climei. Continental deţine şapte unităţi de producţie şi trei centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Braşov şi Iaşi, având aproximativ 12.000 de angajaţi în România. Este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Până la sfârşitul anului 2012, Continental a investit peste 700 de milioane de euro în activităţile din România.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*