Continental Day for Non-Technical Talents

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu Continental Automotive Systems, organizează în data de 15 aprilie 2013 un workshop cu tema Continental Day. Doing More for Non-Technical Talents

Evenimentul este organizat sub egida Dialogurile ULBS și va avea loc în Aula “Avram Iancu” a Facultății de Litere și Arte, începând cu ora 09:30.

 

 

Obiectivele workshop-ului sunt evidențierea bunelor practici în parteneriatul public-privat, precum și prezentarea oportunităților de angajare și dezvoltare profesională oferite de Continental Automotive Systems Sibiu studenților.

La ceremonia de deschidere a evenimentului vor fi prezenți prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea– Rector Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Oswald Kolb– Director General Continental Automotive Systems, Liviu Bălan– Coordonator Centrul R&D Sibiu Continental Automotive Systems, prof. univ. dr. ing. Liviu Roșca– Decan Facultatea de Inginerie și prof. univ. dr. Liviu Mihăescu– Decan Facultatea de Științe Economice.

Vor fi dezbătute subiecte precum integrarea competenșelor profesionale și a

competențelor transversale din perspectiva angajatorilor și inserția pe piața muncii și se vor prezenta stagiile de practică și proiectele de diplomă efectuate de către studenții Universității “Lucian Blaga” din Sibiu în cadrul Continental Automotive Systems.

Workshop-ul se adresează cu precădere studenților de la specializările filologie, științe economice și științe socio-umane., dar este deschis tuturor studenților Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

Direcția de Comunicaţii şi Marketing

Specialist Relații Publice,

Daliana Drăguțescu

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat