Coronavirus | 52 de cazuri noi de ieri până azi. Polițiștii au oprit o petrecere în Mărginimea Sibiului

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 20.057 de persoane (dintre care 52 de persoane în ultimele 24 de ore).

Până la data curentă au fost vindecate 14417 de persoane, iar 724 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 183 de persoane, dintre care pe ATI 25 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 215 de teste.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 912 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 704 persoane în izolare la domiciliu.

În localitatea Fântânele, polițiștii au identificat un agent economic (restaurant) în interiorul căruia se desfășura o petrecere privată. Atât agentul economic, cât și organizatorul evenimentului au fost sancționați cu amenzi în valoare de 3.000 de lei fiecare, iar cei opt participanți identificați au fost sancționați contravențional cu avertisment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*