CORONAVIRUS | Cisnădienii nu mai au voie să se așeze pe bănci

Locuitorii din Cisnădie nu mai au voie să se aşeze pe băncile din oraş, după ce angajaţi ai Primăriei au pus afişe cu mesaje care-i îndeamnă pe oameni să stea acasă, măsura fiind menită să prevină răspândirea infectării cu noul coronavirus.

„Una dintre măsurile Primăriei Cisnădie a fost aceea de a pune afişe pe băncile din oraşul Cisnădie cu mesajul de recomandare „Interzis să vă aşezaţi pe bancă! Evitaţi aglomeraţia. Staţi acasă!’ şi de a dezinfecta spaţiile publice. De asemenea, locurile de joacă au fost închise, tocmai pentru a convinge oamenii să nu mai socializeze afară din case şi pentru a-i proteja de contactarea virusului”, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Primăriei Cisnădie, Daniel Mihăilescu, citat de Agerpres.

Pe site-ul Primăriei a fost creată o secţiune specială dedicată informaţiilor despre COVID – 19. „Mai multe informatii găsiţi pe site-ul nostru, la noul buton creat, COVID – 19, unde veţi găsi comunicatele privind măsurile luate la nivel local, precum şi hotărârile adoptate la nivel naţional”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*