CORONAVIRUS. Nici un caz nou la Sibiu!

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 509 de persoane (dintre care 33 copii).

Până la data curentă, au fost declarate vindecate și externate 417 persoane, iar 43 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Numărul cazurilor nu a mai evoluat în ultimele două zile consecutive, cel puțin conform statisticilor oficiale.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1861 persoane izolate și 25 persoane în carantină, informează Instituția Prefectului Județul Sibiu.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon non-stop (0269-211254 și 0269-216103) și adresa de mail cjcci@isusibiu.ro, iar sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 122 de apeluri pentru a solicita diferite informații.

Doar două amenzi

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În cadrul activităților desfășurate ieri, 6 iunie, au fost verificate 1.367 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind identificate două persoane care nu au respectat măsura izolării. Cu această ocazie s-au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*