Coronavirus Sibiu 18 mai: A crescut numărul persoanelor în izolare

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 3680 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 457 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 429 adulți și 28 copii) și 1914 de persoane confirmate negativ.

Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 263 de persoane, iar 36 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 539 persoane izolate și 222 persoane în carantină.

Ieri în izolare erau 473 de persoane.

În ultimele 24 de ore 115 sibieni au sunat la telefoanele autorităților pentru a cere diferite informații, în contextul COVID-19.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns la 32 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu la 88 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*