Covid-19 la Sibiu: 42 decese, 467 adulți și 33 de copii infectați. 382 de persoane s-au vindecat

În județul Sibiu, de la începutul epidemiei până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 500 de persoane (dintre care 467 adulți și 33 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 382 de persoane, iar 42 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 2094 persoane izolate și 24 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 109 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 27 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 95 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de alertă.

În cursul zilei de ieri, 26 mai a.c., polițiștii sibieni împreună cu efective ale poliției locale și ale jandarmeriei au desfășurat 62 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 992 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*