Crimă! Serie de filme cu prelegeri

Centrul Cultural German Sibiu şi Academia Evanghelică Transilvania vă invită cu drag la o nouă seară de film din seria Crimă!, programul de filme cu prelegeri din acest an. Prin intermediul unor filme de referinţă, noua serie îşi propune să vă facă cunoştinţă cu unul dintre cele mai îndrăgite genuri ale industriei germane de film, filmul poliţist. Împreună pătrundem într-o lume plină de mister, suntem martorii unor crime, luăm parte la investigaţii şi încercăm să aflăm cine este adevăratul criminal.

În data de 12 aprilie 2013, de la ora 18:00, la Centrul Cultural German Sibiu va fi difuzat filmul Die Apothekerin (1997).

 

Farmacista Hella are o slăbiciune pentru bărbaţii cu probleme. Într-o zi îl întâlneşte pe studentul la stomatologie Levin. Pentru a intra în posesia bunurilor lăsate moştenire de bunicul său, Levin trebuie să se însoare cu Hella. Însă la scurt timp după căsătorie, acesta are o aventură cu fosta menajeră a bunicului său. Mai mult, în vilă locuieşte şi Dieter, fostul soţ al menajerei, ceea ce complică şi mai mult situaţia.

Die Apothekerin este povestea captivantă a unui triunghi amoros, după romanul de succes cu acelaşi nume a scriitoarei Ingrid Noll.

Vă invităm cu drag să participaţi şi în acest an la serile noastre de film.

Filmul Die Apothekerin nu este recomandat minorilor sub 12 ani.
Intrarea este liberă.

Informaţii suplimentare la:
Alexandra Muntean, telefon: 0269- 21 08 30
E-mail: kultur@kulturzentrum-hermannstadt.ro
www.kulturzentrum-hermannstadt.ro
http://www.facebook.com/CentrulCulturalGermanSibiu

Organizator: Centrul Cultural German Sibiu, Academia Evanghelică Transilvania
Susţinător: Goethe-Institut Bucureşti
Partener: Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu
Parteneri media: Profil Cultural, Hermannstädter Zeitung

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat