Cristian Gog, „dresorul de oameni”, vine la Sibiu | CONCURS pentru cititori

Primul mentalist din lume care a reuşit să câştige un concurs de talente important, Cristian Gog, ajunge la Sibiu cu spectacolul „Imposibilități“.

Timp de două ore, îi va face pe toți spectatorii din sală să creadă în imposibil. Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism vor fi desfășurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister și bună dispoziție. Cristian Gog a fost votat de către publicul român ca fiind „cel mai talentat român“ în cadrul emisiunii „Românii au talent”, ediția 2012, iar „The Sun“ a titrat: „Omul care și-a oprit inima pentru a câștiga «Românii au talent»!”.

Cristian Gog a fost votat de către publicul român ca fiind "cel mai talentat român" în cadrul emisiunii Românii au talent (ediția 2012)

Cristian Gog a fost votat de către publicul român ca fiind „cel mai talentat român” în cadrul emisiunii Românii au talent (ediția 2012)

Spectacolul face parte dintr-un turneu naţional care își propune să transporte audiențele dincolo de limite, în lumea imposibilului. „Vreau să ridic nivelul divertismentului când sunt pe scenă, să ofer un spectacol unic, plin de amuzament și de participare din partea spectatorilor, care să-i motiveze pe toți cei prezenți”, a declarat Cristian Gog.

Spectacolul va avea loc în data de 10 noiembrie, de la ora 19, la Sala Thalia. Biletele costă 30 sau 40 de lei în funcție de locul în sală și 100 de lei – biletele VIP. Bilete VIP includ afişul cu autograf și o lingură marca Cristian Gog și pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, ori de la Sala Thalia. Turneul produs de Guevara Events continuă în această toamnă în cinci orașe, urmând ca în primăvară turneul să ajungă în alte 20 de orașe din România și Rep. Moldova. Cititorii fideli ai Mesagerului de Sibiu pot câștiga, prin tragere la sorți, invitații la spectacolul „Imposibilităţi”, dacă trimit un e-mail cu subiectul „GOG“ și datele lor de contact pe adresa concurs@mesageruldesibiu.ro. Câștigătorii vor fi desemnați vineri, 7 noiembrie.

promo Imposibilitati

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*