CSU Atlassib Sibiu a pierdut meciul cu Mureșul

Elevii lui Dan Fleșeriu se întorc cu o înfrângere după meciul disputat în deplasare la BC Mureș Tg. Mureș. Deși sibienii se aflau la conducere, gazdele și-au adjudecat victoria în sfertul decisiv, scor final 72-66 (24-21, 11-18, 16-21, 21-6).

csu atlasibGalben-albaștrii au fost aproape de a câștiga meciul din etapa a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, însă nu au reușit să fie constanți timp de 40 de minute pe terenul celor de la Mureș. După ce au intrat la pauză cu avantaj, scor 39-35, sfertul trei a continuat în acelai ritm, în sfertul decisiv eechipa mureșeană și-a adjudecat victoria. ”Am reușit trei sferturi bune, în această seară, împotriva unei echipe care a declarat mereu că își dorește să joace finala. În sfertul patru jucătorii au intrat într-un blocaj mental și nu au mai reușit să atace zona. Deși am folosit toate time-out-urile care le aveam la dispoziție, eu nu am reușit să găsesc soluția optimă pentru a le desface blocajul psihologic. Mureșul a făcut același timp de zonă, și în prima parte a meciului, și am găsit soluții, dar în ultimul sfert nu am mai fost lucizi. Mă bucur însă că am făcut trei sferturi bune, la fel ca și în meciul cu Oradea, dar și o apărare bună, nepermițând celeilalte echipe să marcheze cu mult peste 70 de puncte. Aceasta înseamnă că am făcut niște pași importanți iar răsplata va veni o dată cu viitoarele victorii.  Vreau să felicit echipa din Târgu Mureș pentru victorie și pentru că a reușit un sfert patru foarte bun”, a declarat Dan Fleșeriu.

Încă un meci

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Lalovic 14p, Mijajlovic 12p, Paul 10p, Hardy și Tincu câte 7p, Calotă 6p, Harrison și Gilbert câte 5p.

CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la  U-BT Cluj Napoca, duminică 6 martie 2016, de la orele 19:45, la Sala Transilvania. Biletele pentru partida de pe teren propriu se vor pune în vânzare la sediul CSU Sibiu, str. Rennes nr.2, începând de marți 1 martie 2016 și pot fi procurate între orele 9.00- 15.00.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*