CSU Atlassib Sibiu câștigă la două puncte meciul de la Târgu Jiu

Baschetbaliștii sibieni se întorc cu o victorie de la Târgu Jiu, acolo unde au reușit o victorie importantă, ce dă speranțe elevilor lui Dan Fleșeriu la calificarea în primele 6 echipe la finalul returului. După 40 de minuite de joc, partida s-a terminat 72-70 (17-10, 8-20, 15-17, 32-23), în favoarea galben-albaștrilor.

Sibienii au început bine meciul cu Energia TG. Jiu, reușind un prim sfert bun, terminat cu un avantaj de 7 puncte. Sfertul al doilea, însă, nu a mai semănat cu primul, gazdele reușind să recupereze din diferență și să intre la vestiare cu avantaj. În a doua parte a meciului, gorjenii au arătat multă determinare și i-au ținut departe pe sibieni. Ultimele 10 minute regulamentare le-au aparținut elevilor lui Dan Fleșeriu, aceștia reușind să înscrie 32 de puncte și să termine meciul cu victorie, scor 72-70.

Meci dificil

La finalul partidei, Fleșeriu s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi. „Sunt mulțumit de rezultatul meciului, pentru că a fost o partidă grea, dar nemulțumit de jocul în sine al echipei noastre. Spun asta pentru că știu că putem juca și mai bine. Important este că rezultatul ne menține în calculele pentru calificarea în prima grupă valorică, între locurile 1-6, deși ne mai trebuie câteva victorii. Astăzi ne așteptam la un meci greu, cu o echipă valoroasă, așa a și fost, dar e normal ca ei să fie obosiți, pentru că joacă din trei în trei zile, fiind angrenați și în competiția europeană, iar acest lucru s-a văzut. Am câștigat sfertul al patrulea, pentru că, pe fondul oboselii, au mai încetinit ritmul”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Hardy 17p, Mijajlovic 16p, Calotă 12p, Lalovic 10p, Gilbert 9p, Harrison 4p, Paul și Cioacătă câte 2p.

image

În următoarea etapă, CSU primește vizita celor de la Galați, sâmbătă, 30 ianuarie, la Sala Transilvania, de la orele 18.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*