CSU Atlassib Sibiu încheie sezonul cu o victorie

Baschetbaliștii sibieni au reușit să încheie sezonul cu o victorie în meciul cu BC Timișoara, desfășurat în fața propriilor fani. Rezultatul din această seară este unul foarte bun pentru moralul jucătorilor, în vederea meciurilor din FinalFour-ul Cupei României.

CSU Atlassib Sibiu a început în forță meciul disputat pe teren propriu în compania celor de la BC Timișoara. Deși trei dintre jucătorii Sibiului, Milos Bojovic, Georgian Păun și Matija Ceskovic, nu au putut juca în această seară, datorită accidentărilor, CSU Atlassib Sibiu a învins. Susținuți îndeaproape de suporteri, baschetbaliștii noștri au reușit să își adjudece victoria, scor 89-87 (18-16, 17-22, 20-21, 34-28).
”Cei care au jucat pe teren au dat tot ce au putut, așa cum le-am cerut, iar rezultatul se vede. Am reușit să câștigăm acest meci, așa cum ne-am dorit, înaintea meciurilor din Cupa României. Aveam CSU Atlassib Sibiu-BC Timisoara (1)nevoie de o victorie și din fericire am obținut-o. Să sperăm că până la Cupa României îi putem recupera pe cei trei jucători accidentați. Ceskovic trebuie să stea până luni și atunci vom vedea dacă poate începe antrenamentele. Bojovic a suferit o accidentare, apoi reaccidentare. El a jucat accidentat și la meciul cu Mureșul, a tras de el, apoi s-a accidentat la antrenamente și s-a mai accidentat și în meciul cu Piteștiul. Sperăm că își va reveni până la Cupa României. Păun este și el accidentat, dar, din fericire, tratamentul dă roade și sperăm ca de luni sau marți să revină la antrenamente. Noi vom intra într-un cantonament la Hilton, unde vom rămâne până la plecarea la Pitești. Vom încerca să rămânem uniți, pentru că avem nevoie de acest lucru. Avem două meciuri în Cupa României și sperăm să obținem un rezultat bun. Astăzi mi-a plăcut dorință jucătorilor. S-a văzut cum s-au bătut pentru această victorie. Au fost momente în apărare când nu am fost mulțumit, dar acestea le pot pune pe seama oboselii, pentru că am avut o rotație de 7 oameni, dintre care Pascu care a intrat doar 10 minute. Practic am fost 6 oameni și sigur oboseala se simte, mai ales în apărare”, a declarat, la finalul partidei, Cătălin Vulc.
Antrenorul celor de la BC Timișoara a felicitat echipa gazdă pentru rezultat. ”Felicitări echipei Sibiului. A fost o victorie meritată. Probabil noi am fost cu gândul la Final Four, dar asta nu ia din meritele echipei din Sibiu pentru această victorie muncită. Nu cred că Sibiul este cu moralul căzut. A intrat în turneul final din Cupa României. Poate a avut o scurtă perioadă, dar pentru care nici măcar 1% nu are vină Cătălin Vulc. S-au petrecut niște lucruri, dar, la modul în care s-a derulat campionatul, i se poate întâmpla oricui. Atunci când pierzi un meci sau două și nu te aștepți, te îndepărtezi definitiv de PlayOff și atunci echipa nu mai are aceeași motivație ca înainte. Dincolo de toate aceste aspecte, eu cred că Sibiul este în continuare o echipă foarte bună. Trebuie felicitați Cătălin Vulc și jucătorii pentru că, după această victorie, au demonstrat tuturor că în Sibiu, mai ales prin aportul publicului, va exista un baschet bun” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timișoara.
Pentru CSU Sibiu au marcat: Christopher Lee, Leroy Hurd și Octavian Popa Calotă, câte 18 puncte, Slobodan Popovic 13 puncte, Gediminas Zyle 10 puncte, Brandon Johnson 9 puncte și Norbert Pascu 3 puncte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*