CSU Atlassib Sibiu joacă, mâine, derby-ul Ardealului

Baschetbaliștii sibieni joacă mâine, în deplasare, în compania U-BT Cluj, partida din etapa a Va, din Liga Națională de Baschet. Sibienii pleacă optimiști și promit să dea totul pe teren, pentru un rezultat în favoarea lor.

După victoria împotriva echipei de la Oradea, meci câștigat duminică, în Sala Transilvania din Sibiu, galben-albaștrii merg în deplasare, la Cluj, pentru a da piept uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat.

Pentru clujeanul Flavius Lăpuște, meciul va fi unul cu o puternică încărcătură emoțională. ”Pentru mine personal va fi un meci cu o puternică încărcătură emoțională. Dar va avea aceeași încărcătură și pentru că este derby-ul Ardealului. Clujul este o echipă frumoasă, cu jucători valoroși, care joacă bine împreună. Cred că echipa care și-a pregătit mai bine meciul și va fi mai concentrată, la momentul respectiv, va reuși să câștige. Cred că fiecare victorie e importantă, mai ales o victorie în deplasare. Să învingi Clujul, la ei acasă, la ora actuală, cred că e o misiune destul de grea, dar binevenită, dacă reușești acest lucru”, a declarat Lăpuște.

Antrenorul CSU Atlassib Sibiu, Miodrag Perisic, speră într-o evoluție bună a echipei sale. ”Va fi un meci tare. Jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din Campionat, în opinia mea, și mergem să jucăm cât mai bine. Cred că dacă vom juca bine, vom avea un rezultat bun. Mergem acolo să încercăm să câștigăm. Nu contează că e Cluj sau altă echipă. Dacă te pregătești, faci un joc bun, ai o șansă bună. Sper să jucăm mai bine decât cu Oradea”, spune Perisic.

Partida U-BT Cluj – CSU Atlassib Sibiu se joacă vineri, începând cu orele 18:00, și va fi difuzată de Digi Sport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*