CSU Sibiu începe meciurile din prima grupă valorică. Mai multe locuri în sală pentru suporteri

BC CSU Sibiu începe de pe prima poziție aventura în Top 6, cu o deplasare la Pitești, marți, 27 marti, urmând ca următoarea partidă, de pe teren propriu, să se dispute la finalul săptămânii viitoare.

Pentru că, de-a lungul acestui sezon, BC CSU Sibiu a jucat 8 din cele 11 partide cu casa închisă, clubul a decis suplimentarea cu 180 de locuri, pentru a facilita accesul în sala unui număr cât mai mare de suporteri.

BC CSU Sibiu a încheiat sezonul regulat al actualei stagiuni pe prima poziție în clasament, cu un bilanț de 18 victorii și doar 4 înfrângeri și continuă meciurile din prima grupă valorică în vederea unei clasări cât mai bune înaintea PlayOff-ului.

Horațiu Floca

”Suntem extrem de mândri că echipa noastră se bucură de o susținere consistentă din partea suporterilor sibieni. Pentru ei joacă, iar atmosfera din Sala Transilvania este recunoscută ca fiind cea mai frumoasă din baschetul românesc. În actuala stagiune, ne-am confruntat foarte des cu situația de a refuza o mulțime de iubitori de baschet care ar fi vrut să participe la meciuri, dar nu au mai fost bilete disponibile. Capacitatea sălii, știm cu toții, este limitată, iar numărul abonaților noștri este dublu în acest sezon, față de cel anterior. Din acest motiv, am decis să suplimentăm cu 180 de locuri și să dăm șansa mai multor sibieni să fie prezenți în sală, la meciurile BC CSU Sibiu. Aceste tichete de acces vor costa, în continuare 10 lei, iar cele din tribună vor fi 15 lei”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Cele 180 de locuri suplimentare vor fi amplasate la nivelul parchetului, în spatele coșurilor de baschet, până la finalul acestui sezon. Acestea vor costa 10 lei, iar cele din tribune ( sectoarele A, B, C și D) vor costa 15 lei. Biletele se vor putea cumpăra, ca și până acum, de pe www.csusibiu.ro sau de pe www.kompostor.ro și, doar în eventualitatea în care acestea nu vor fi epuizate până înainte cu 24 de ore de ziua de disputare a meciului, se vor mai comercializa și la casieria Sălii Transilvania. Vânzarea online este sistată în ziua dinaintea meciului, pentru procesarea plăților.

Biletele pentru partida de pe teren propriu de la sfârșitul săptămânii viitoare se vor pune în vânzare îndată ce se va stabili exact adversarul, data și ora de disputare.


În grupa 1-6, BC CSU Sibiu va disputa următoarele meciuri:

  • Etapa 23 – 27 martie (intermediară)- deplasare la BCM U FC Argeș Pietști
  • Etapa 24 – 31 martie-pe teren propriu cu locul 5
  • Etapa 25 – 3 aprilie (intermediară) în deplasare cu locul 4
  • Etapa 26 – 6 aprilie, pe teren propriu cu locul 3
  • Etapa 27 – 11 aprilie (intermediară),în deplasare la U Banca Transilvania
  • Etapa 28 – 14 aprilie, pe teren propriu cu BCM U FC Argeș Pitești
  • Etapa 29 – 18 aprilie (intermediară), în deplasare cu locul 5
  • Etapa 30 – 21 aprilie, pe teren propriu cu locul 4
  • Etapa 31 – 25 aprilie (intermediară) în deplasare la locul 3
  • Etapa 32 – 28 aprilie, pe teren propriu cu U Banca Transilvania.

Partidele pot suferi modificări de ±1 zi, în funcție de televizare.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat