CSU Sibiu joacă, mâine, în deplasare la Timișoara

Baschetbaliștii sibieni joacă, mâine, partida din etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în deplasare la BC SCM Timișoara.

Meciul este programat la ora 18.00 și va fi transmis live pe Digi Sport.

„Echipa noastră resimte pierderea lui Kevin Capers. E dureros, iar sala pare goală fără el. E o personalitate puternică și un tip foarte talentat, dar, după momente de acest gen, echipa devine și mai unită. Suntem concentrați și pregătiți pentru meci. Ne-am pregătit bine, cred că va fi un meci bun. Noi le cunoaștem stilul de joc al celor de la Timișoara din meciurile din presezon și avem așteptări mari de la noi pentru această partidă”, a declarat Tyler Laser.

”Timișoara este una dintre echipele care și-a anunțat ca și obiectiv pentru acest sezon participarea în semifinale, deci ne așteaptă un meci extrem de greu, în care lupta pe terenul de joc va fi la intensitate maximă. Au o echipă foarte bună, cu toate posturile acoperite, cu conducători buni, cu pivoți extrem de buni, care cu siguranță ne vor pune probleme. Pentru noi este primul meci după accidentarea lui Kevin (Capers – n.red.) și va trebui să găsim toate resursele de energie și de capacitate a jucătorilor noștri pentru a-i suplini absența și sunt convins că vom face maximul posibil pentru a juca cât mai bine, în primul rând, și în al doilea rând pentru a ne putea apropia victoria”, a spus antrenorul Dan Fleșeriu, înaintea partidei.

După această partidă, BC CSU Sibiu joacă sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17.00, la Sala Transilvania, în compania campioanei României, U-BT Cluj Napoca. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare începând de luni, 23 octombrie, exclusiv online, pe www.csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro. În măsura în care vor mai fi disponibile, acestea se vor putea achiziționa și în ziua meciului, de la casieria Sălii Transilvania, cu o oră înainte de startul partidei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*