CSU Sibiu luptă astăzi pentru accederea în finală

BC CSU Sibiu joacă meciul 4 al seriei din semifinale, în această după-amiază, de la 16.45.

Galben-albaștrii nu a reușit să încheie seria cu SCM U Craiova din trei meciuri și au cedat în partida de vineri, scor 81-79 (27-16, 19-16, 16-19, 19-28).

După cele două victorii clare de pe teren propriu, BC CSU Sibiu a disputat meciul 3 pe terenul Craiovei, echipă care, așa cum era și de așteptat, a intrat cu mult avânt pe parchet. BC CSU Sibiu a avut de înfruntat un adversar mult mai motivat decât în partidele precedente. Craiova s-a instalat la conducere de la începutul partidei și a condus o bună perioadă, chiar și la 14 puncte. În ultimul sfert, baschetbaliștii sibieni au reușit să anuleze avantajul de pe tabelă și au fost aproape de a treia victorie a seriei. În contextul unui final tensionat și controversat însă, Craiova a reușit să își treacă în cont o victorie, astfel că scorul la general este, în acest moment, 2-1.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 23p, Monyea Pratt 20p, Justas Tamulis 14p, Randal Falker și Isaiah Philmore câte 9p, Lucas Tohătan și Chris Cooper câte 2p.

Meciul 4 se va disputa tot la Craiova și va fi transmis în direct de DigiSport.

”Ne așteaptă un meci greu, un meci patru pe care trebuie să îl abordăm mai concentrați și mai agresivi, atât în apărare, cât și în atac. Craiova a demonstrat o dată în plus, în meciul trecut, că este o echipă valoroasă, dar revenirea noastră din repriza secundă a arătat că avem forța necesară să câștigăm. Cine credea că va fi ușor într-o semifinală de campionat național s-a înșealat”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

În caz de victorie, BC CSU Sibiu va juca primele meciuri ale finalei campionatului național în compania câștigătoarei seriei dintre U-BT Cluj și CSM CSU Oradea. Primele partide ale seriei din finală sunt programate pentru 27 și 29 mai, iar echipa noastră va beneficia de avantajul terenului propriu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*