CSU Sibiu primește vizita celor de la SCM U Craiova

Baschetbaliștii sibieni joacă diseară, de la orele 18:00, pe teren propriu, în compania celor de la SCM Craiova, lideri ai clasamentului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ultimele bilete disponibile se vor putea achiziționa de la casieria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

După victoria de la Pitești, BC CSU Sibiu a revenit la Sibiu, unde s-a pregătit pentru partida din etapa a Xa a LNBM. Baschetbaliștii sibieni speră într-un meci bun.
”Craiova este liderul campionatului, au deja opt victorii și o singură înfrângere, deci ne așteaptă un meci foarte greu, în care jucătorilor noștri nu trebuie să le fie teamă niciun moment. Am fost destul de aproape să câștigă și la Craiova. Am prestart o apărare foarte slabă acolo, în prima parte a jocului, lucru pe care nu mai avem voie să îl facem acasă. Suntem conștienți de calitățile jucătorilor pe care îi are Craiova, dar sper că vom putea să le anihilăm și vom putea face o apărare mai bună. Acesta este primul lucru pe care trebuie să îl facem, atacul trecând pe locul al doilea în meciul acesta”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

După partida de pe teren propriu, BC CSU Sibiu face deplasarea la SCM Timișoara, cu care va juca sâmbătă, 22 decembrie, de la orele 15:30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*