CSU Sibiu U18 – locul I în grupă, după primul turneu al sezonului

Baschetbaliștii BC CSU Sibiu U18 au debutat în noul sezon cu 5 victorii din 5 meciuri jucate în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Partidele s-au disputat la Șura Mică, acolo unde clubul sibian a organizat primul turneu de calificare din acest sezon, la categoria U18 masculin.

BC CSU Sibiu U18 joacă, în debutul sezonului competițional, în grupă alături de CSS Deva, U-BT Cluj, CS Tg. Jiu, CSȘ Sibiu și CS Mediaș, iar în weekend-ul care s-a încheiat echipa locală a reușit să învingă în toate partidele. Rezultatele juniorilor noștri au fost: 92-34 cu CSS Deva, 96-93 cu U-BT Cluj, 80-76 cu CS Tg. Jiu, 111-46 cu CSS Sibiu și 106-60 cu CS Mediaș.

”Sunt mulțumit că am început cu dreptul acest sezon. Datorită noului sistem competițional, ce prevede turnee, este destul de greu pentru băieți să joace câte două meciuri pe zi, dar mă bucur că am reușit 5 victorii în 5 meciuri. Mai mult decât atât, suntem în grupă cu trei dintre echipele care au fost a Turneul Final de la U16, acum două sezoane, atunci când noi am terminat pe 3. Obiectivul nostru pentru acest sezon este calificarea la turneul final. Sperăm să reușim, mai ales că anul acesta nu vor mai fi 8, ci 6 echipe. Vreau să le mulțumesc celor care ne-au susținut la meciurile disputate în sala de la Șura Mică”, a declarat Alexandru Kovacs, antrenorul echipei Under 18 a BC CSU Sibiu.

Următorul turneu se va desfășura în perioada 3-5 noiembrie, într-o locație ce va fi anunțată de Federația Română de Baschet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*