CSU speră într-o victorie la Timba

csu victorieCSU Atlassib Sibiu joacă vineri cu Timba Timișoara, partida care se înscrie în etapa a XX-a a campiontului. După ce au suferit mai multe înfrângeri, sibienii speră să câștige meciul de vineri și să își consolideze poziția în clasament.

După ce a suferit patru înfrângeri în ultimele etape ale campionatului, CSU Atlassib Sibiu pleacă la Timișoara cu o mare dorință de victorie. Deși lotul se confruntă cu câteva accidentări și, în plus, alți câțiva jucători sunt răpuși de răceală, sibienii speră să facă o figură bună în partida din deplasare. ”Sper să ne adjudecăm victoria, după aceste 4 înfrângeri consecutive. E un moment dificil pentru noi și trebuie să câștigăm, dacă vrem să ajungem în Play Off. Cei cu care jucăm nu sunt o echipă foarte puternică, în această ligă, dar trebuie să jucăm bine fiecare meci pentru că nu știi niciodată când adversarul vine și joacă bine. Poate doar s-a întîmplat să piardă până acum. Oricum, cred că va fi un meci dificil. Cred că noi mai avem încă șanse la PlayOff, pentru că toate echipele clasate pe locurile de la 4 la 9 au câte 7 sau 8 înfrângeri, așa că diferența în clasament este foarte mică și avem șanse. Trebuie însă să câștigăm câteva meciuri”, spune Brandon Johnson.
Secundul sibienilor crede că victoria este vitală pentru moralul echipei.
”Avem nevoie de victorie pentru a ne îmbunătăți moralul și pentru a încerca să accedem în PlayOff. Din păcate avem jucători accidentați sau răciți, dar ne-am pregătit bine pentru acest meci și vom da totul ca să câștigăm. Orice meci este important pentru noi, dar mai ales acum, după ce am pierdut patru meciuri la rând, trebuie să încercăm să câștigăm, dacă dorim să accedem în PlayOff”, spune Cătălin Vulc, antrenorul secund al CSU Atlassib Sibiu.
În tur, sibienii au învins Timba, scor 101-76 (29-16, 21-17, 25-17, 26-26). Meciul din retur dintre CSU Atlassib Sibiu și Timba Timișoara se desfășoară vineri, 20 februarie 2015, cu începere de la orele 20:00. Partida nu este televizată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*