CSU Voinţa a pierdut cu 2-0 amicalul cu Unirea Alba Iulia

 

Cele două formaţii care au remizat, miercuri, pe “Municipal”, CSU Voinţa şi Unirea Alba Iulia, s-a întâlnit din nou, sâmbătă, într-un nou meci de verificare. La Alba Iulia, după 90 de minute, Unirea s-a impus cu 2-0 (1-0), prin golurile reuşite de S. Mureşan ’34 şi I. Barna ’67.

Antrenorul sibienilor, Neluţu Luca, a trimis în teren următorul “unsprezece”: I. Popescu (19 ani, Pandurii Tg. Jiu, în probe) – M. Burlacu, Heil, Şeran, C. Lungu – Popovici, Beza, D. Tătar, Cruceru – Dudiţă, R. Neguţ. Au mai intrat M. Armenean, Medeşan, Ojiga, Zereş (ambii de la Jiul Petroşani, transferaţi în Valea Jiului în această vară, de la Sevişul Şelimbăr), A. Petrescu, Mărginean, Cârstean.

“Am dominat meciul, ne-am creat multe ocazii de a înscrie , dar în urma a două greşeli individuale am fost taxaţi. În prima repriză, Popovici, Neguţ, Tătar şi Dudiţă au trecut pe lângă gol, dar cei care au înscris au fost cei din Alba Iulia, pe o greşeală individuală a fundaşilor centrali. În a doua repriză s-a jucat mai mult în jumătatea de teren a Unirii. Am ratat şi de data aceasta câteva situaţii clare şi am fost taxaţi în urma unei nesincronizări. Zereş a avut două ocazii monumentale, dar le-a ratat, la fel ca şi Tătar”, a declarat Cornel Stănilă, preşedintele Consiliului Director al clubului de pe “Municipal”.

La rândul său, antrenorul interimar Neluţu Luca a afirmat că echipa a făcut un joc relativ bun la Alba Iulia: “Am avut ocazii bune de a înscrie, atât în prima repriză, cât şi după pauză. Am primit două goluri, în urma unor nesincronizări în defensivă. Să nu se uite că noi avem o cu totul altă linie de fundaşi faţă de cea folosită de Dorin (n.a. Zotincă). Suferim şi în ofensivă, dar sperăm ca, până la ora primului meci de campionat, cel de la Braşov, cu Corona, să remediem aceste greşeli. Pentru moment, eu asigur interimatul, la conducerea tehnică a acestei echipe, până în momentul în care va fi găsit un antrenor care să se plieze pe proiectul celor din conducerea clubului”.

 

A plecat o echipă întreagă

După ce s-a renunţat la serviciile lui Panait, Oltean, Ţibre şi Gombar, iar Muscă, Rebenciuc şi Ad. Popa au părăsit Sibiul, CSU Voinţa s-a despărţit de alţi câţiva jucători, zilele trecute. Răzvan Neagu a plecat, la fel ca şi Issa, Camara şi Papa.

 

Marţi, meci în Cupa României

CSU Voinţa va juca, marţi, 28 august, la Mihalţ (jud. Alba), primul meci oficial din noul sezon, în Cupa României “Timişoreana”, cu o echipă din Liga a IV-a din judeţul vecin, Arena Alba Iulia.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat