Cu drag și cu speranță

Grădinița Tărâmul Zânelor, în parteneriat cu Grădinița cu program prelungit nr. 29 și Grădinița cu program prelungit nr. 26 din Sibiu, a organizat târgul caritabil „Să luptăm împreună pentru Irina”.

Acțiunea s-a desfășurat, joi, 24 octombrie, la Grădinița Tărâmul Zânelor, în Piața Tălmaciu nr. 2, unde cei interesați au putut cumpăra jucării, articole vestimentare sau de uz personal, atât pentru copii, cât și pentru părinți. „Ne-am propus strângerea de fonduri pentru mica noastră campioană Irina, care trebuie să ducă o luptă mult prea grea pentru un copil. Împreună putem face minuni”, au explicat organizatorii.

„Părinții și copiii de la noi din grădiniță s-au implicat foarte mult, precum și colectivul de cadre didactice”, a menționat Carmen Firu, directoarea Grădiniței nr. 29.

La doar 11 ani, Ana Irina Cîndea a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la ficat. Afecțiunea de care suferă Irina necesită un tratament costisitor ce poate fi efectuat la o clinică specializată din Germania. Fetița învață la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”. Vinerea trecută, colegii ei de școală au organizat un bazar caritabil în urma căruia s-au strâns aproape 48.000 lei pentru Irina.

Doritorii pot face donații și în conturile deschise la Banca Transilvania pentru Irina, pe numele tatălui acesteia, Cîndea Silviu Ilie: RO38BTRLEURCRT0V55210201 (euro), RO53BTRLRONCRT0V55210201 (lei).

Irina Cîndea practică judo și este una dintre cele mai bune sportive ale clubului ACS Miado’s Sibiu, având deja în palmares câteva medalii naționale.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat