Cum a încercat un șofer beat să scape de polițiști: A dat cu spatele când i-a observat, apoi a fugit

Polițiștii  din Șelimbăr au observat ieri seară o autoutilitară care circula pe strada Bozilor, iar în momentul în care șoferul a observat mașina de politie, o oprit și a făcut manevra de mers înapoi.

Polițiștii au plecat în urmărirea mașinii, comportamentul șoferului părându-le suspect, observând la câțiva zeci de metri distanță cum autoutilitara este oprită în dreptul unui imobil, iar din interior coboară trei bărbați.

Polițiștii au reușit prinderea unuia dintre ei, stabilins că acesta era pasager, iar la volan era un localnic în vârstă de 44 de ani, pe care polițiștii l-au prins câteva minute mai târziu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 44 avea se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat), motiv pentru care a încercat să se evite echipajul de poliție.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*