Cupa de Schi și Snowboard a ULBS

DSC_2710 DSC_2713 DSC_2757 DSC_2820Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a organizat duminică, 15 februarie 2015, cea de-a treia ediție a Cupei de Schi și Snowboard a ULBS.
Competiția sportivă, organizată de Departamentul de Științe ale Mediului, Fizică, Educație Fizică și Sport din cadrul Facultății de Științe, în colaborare cu studenții reprezentanți în Senatul ULBS și Asociația Alumni a Facultății de Științe Economice, a avut loc la Arena Platoș, în Păltiniș.
30 de studenți, absolvenți și cadre didactice ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu s-au întrecut pe pârtie pentru a câștiga premiile puse la bătaie de sponsorii evenimentului- BRD Groupe Societe Generale, Visma și Boromir.
Scopul concursului este de a promova practicarea schiului si a sporturilor de iarnă, precum și de a facilita comunicarea și cooperarea între studenți, absolvenți și cadre didactice pentru a crea o comunitate academică mai puternică.
”Cupa de schi a ULBS a devenit deja un eveniment de tradiție în Universitate. Ne propunem ca la ediția următoare să invităm și participanți de la alte instituții de învățământ superior din țară”, a spus rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea la festivitatea de premiere.
Rezultatele competiției:
Schi studente: Locul I- Ioana Sorina Bârză
Schi studenți: Locul I- Cristian Oprea, Locul II- Adrian Mărășescu, Locul III- Adrian Bibu
Schi absolvente: Locul I- Ștefana Palada, Locul II- Diana Șuteu
Schi absolvenți: Locul I- Marius Stoian, Locul II- Adrian David, Locul III- George Negrea
Schi profesoare: Locul I- Laura Crăciunean, Locul II- Liana Junesch
Schi profesori: Locul I- Bogdan Mârza, Locul II- Mihai Țichindelean, Locul III- Liviu Mihăescu
Snowboard: Locul I- Tudor Ioan Stanciu, Locul II- Radu Brumar, Locul III- Bogdan Burchea

Direcția de Comunicaţii şi Marketing
Specialist Relații Publice,
Daliana Drăguțescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*