Cupa României a ajuns la Sibiu

Centrul Sibiului are, de câteva zile, o nouă atracție turistică.

În Piața Unirii, pe platoul din fața magazinului Dumbrava, trofeul gonflabil îi atrage pe microbiști ca un magnet.

Însă cu mândria locală nu-i de glumă! Tot orașul își pune speranța în jucătorii antrenați de Alex Pelici să câștige Cupa României. „Cupa României la fotbal a ajuns la Sibiu!!! Nu, încă nu vorbim de trofeul adevărat al Cupei, ci de un totem care reprezintă acest trofeu râvnit, amplasat de Federația Română de Fotbal în Piața Unirii din Sibiu. HAI FC HERMANNSTADT! Adu Cupa acasă!”, scrie chiar pe pagina de socializare oficială a Primăriei Sibiu.

Finala Cupei României va avea loc duminica viitoare, pe 27 mai, pe Arena Națională din București, unde FC Hermannstadt va întâlni Universitatea Craiova.

În intervalul orar 10:00 – 18:00, la Stadionul Municipal Sibiu, suporterii pot achiziționa bilete pentru marele meci. Astfel, pentru Peluza Sud sunt puse în vânzare circa 2.000 de bilete, la prețul de 15 lei, și tot aproximativ 2.000 de bilete sunt disponibile la Tribuna 2 (sectoarele 109 – 110), la prețul de 30 lei. „Îi îndemnăm pe suporterii care vor să-și achiziționeze bilete online de pe site-ul FRF să aleagă Tribuna 2 – în jurul sectoarelor 109 – 110”, transmit reprezentanții clubului local.

Tânăra echipă sibiană s-a calificat în finală după ce a învins prim-divizionara Gaz Metan Mediaș în dublă manșă. După returul de la Mediaș, entuziasmul a cuprins-o și pe Astrid Fodor. „Felicitări pentru un joc frumos, cu spectacol și rezultate! Felicitări și celor peste 2.000 de sibieni care i-au susținut din tribune. Sper ca, la meciul de la București, galeria sibiană să fie cel puțin la fel de numeroasă, pentru că echipa va avea atunci mare nevoie de încurajarea suporterilor. Mult succes în finală!”, a spus primarul Sibiului.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat