Curățenie pe pista pentru biciclişti

SC Drumuri şi Poduri SA realizează, în aceste zile, acţiuni de curăţare şi întreţinere a pistei de agrement pentru biciclete ce se află în administrarea Consiliului Judeţean Sibiu. Asfaltul de pe primul tronson al pistei este măturat, de pe culoarul ce străbate pădurea Dumbrava sunt îndepărtate crengile, iar şanţurile sunt curăţate. Acţiunea va fi finalizată până la finalul acestei săptămâni, potrivit reprezentanților Consiliului Judeţean.

Apreciată de sibieni

Autoritățile estimează că peste 2.000 de sibieni folosesc pista pentru biciclete în fiecare final de săptămână. Pista de agrement pentru biciclete a fost inaugurată în octombrie 2014. Realizarea ei a costat 3,8 milioane de lei, bani alocaţi exclusiv din fondurile Consiliului Judeţean Sibiu. Punctul de plecare se află în zona Grădinii Zoologice, iar sosirea este la intrarea în Sibiu – zona Calea Poplăcii. Pista are o lungime totală de 10.623  metri şi este împărţită în trei tronsoane: Sibiu – Tropinii Noi, pădurea Dumbrava şi uzina de apă. Viteza de deplasare recomandată este de 10-15 km pe oră, iar accesul pe pistă al mopedelor, motocicletelor, ATV-urilor şi al oricăror tipuri de vehicule şi atelaje este interzis.

Lucrări în județ

În această perioadă se lucrează şi la igienizarea unor drumuri judeţene. Defrişări în zona drumului şi curăţarea acestuia se fac pe DJ106 int. DJ141A-Alţîna, DJ142A Curciu, DJ142G Valea Viilor, DJ141A Răvăşel.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat