Curg accidentele azi. Coliziune între 3 autovehicule la ieşirea din municipiul Sibiu spre Şura Mare

Traficul rutier se desfășoară alternativ pe DN14,  unde o persoană a fost rănită în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ).

„Trafic blocat în acest moment pe DN14 la km.4+800m (ieşirea din municipiul Sibiu spre Şura Mare) în urma producerii unui accident rutier in care sunt implicate 3 autovehicule (2 autoturisme şi o autoutilitară). Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri s-a stabilit că şoferul unui autoturism (o femeie în vârstă de 31 de ani, domiciliată în Şura Mare) care rula pe direcţia Şura Mare – Sibiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un sibian în vârstă de 36 de ani. În urma coliziunii, autoutilitara pătrunde pe sensul opus de mers unde este lovită de un autoturism condus spre municipiul Sibiu de o şoferiţă în vârstă de 27 de ani, sibiancă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

O femeie a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu cu mai multe traumatisme, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. AGERPRES

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*