Curs gratuit de dansuri populare maghiare

Sibienii de orice vârstă care vor să învețe csárdás sunt invitați la Casa de Cultură a Studenților, duminică, 16 februarie, începând cu ora 17.00.

Asociația HID – Centrul Cultural Maghiar Sibiu, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, va organiza aici un curs gratuit de dans, în cadrul programului internațional „Case de cultură zi-lumină“. Sesiunea de la Sibiu îi are invitați pe directorul școlii de dansuri Tébláb din Budapesta, profesorul de dans Árpád Vörös, și pe animatoarea culturală Réka Sára Angyal. Acompaniază orchestra Mátka din Brașov.

„Cursul este deschis publicului larg, indiferent de vârstă. Așteptăm cu mare drag copiii care vor să învețe câțiva pași de csárdás“, transmit organizatorii evenimentului.

Tot pentru acest sfârșit de săptămână, Asociația HID recomandă concertul Luiza Zan & Jazzpár Trió (Gáspár Csaba – vioară, vocal, Gáspár Álmos – chitară și Vitályos Lehel – contrabas) la Sala Thalia, sâmbătă, 15 februarie, de la orele 19.

Proiecte în 2020

Proiectele culturale maghiare la Sibiu continuă pe 20 martie, când este programată conferința „Pe calea comună“, urmează concertul de orgă Gergely Rákász „Lords of the Organ III“ pe 10 mai, Zilele HUNGARIKUM în intervalul 2-5 iulie și festivalul Ars HUNGARICA, între 7 și 15 noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*