Cursuri de îngrijire a vârstnicilor la domiciliu, organizate de Crucea Roșie Sibiu

Crucea Roșie filiala Sibiu are o experiență de peste 15 ani în organizarea cursurilor de îngrijire a vârstnicilor la domiciliu.

În anii aceștia, în jur de 500 de persoane au dobândit ample cunoștințe de îngrijire a vârstnicilor, primind ulterior un loc de muncă în acest domeniu, fie în țară, fie în străinătate. Sibiul are în continuare nevoie de personal calificat în acest domeniu, la fel cum are nevoie și de cămine pentru vârstnici.

„Mulți sibieni, însă, nu pot achita costurile unui cămin privat sau a unui îngrijitor la domiciliu, dar pot învăța ei înșiși cele mai importante manevre în domeniul îngrijirilor. Dacă vrei să înveți cum să îți îngrijești mai bine bunicii sau părinții tăi, aflați la vârsta a treia, te așteptăm la cursul nostru de suport pentru aparținători vârstnici. Nu e un curs oarecare, ci și un grup de suport pentru familiile care au acasă un vârstnic și întâmpină greutăți în gestionarea acestei situații“, transmite Raluca Morar, directoarea filialei.

Cursul se va desfășura timp de o săptămână, după-amiaza, de luni până vineri, câte trei ore în fiecare zi. Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0269/217 646 sau puteți scrie la sibiu@crucearosie.ro.


Cosmin PAL

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat