Dăm ochii cu Hagi în Cupă

FC Hermannstadt va întâlni Viitorul Constanța în sferturile de finală a Cupei României, în urma tragerii la sorți ce a avut loc, ieri, la Casa Fotbalului. Echipa sibiană este gazdă, astfel că trebuie să aleagă arena.

Partidele din cadrul „sferturilor“ Cupei se vor disputa în perioada 26-28 februarie. Meciurile se vor juca într-o singură manșă. Surpriza Csikszereda, echipa din Liga a 3-a care a eliminat-o spectaculos în runda precedentă pe Dinamo, o va înfrunta acasă pe deținătoarea trofeului, CS U Craiova. Campioana CFR Cluj se deplasează pe terenul lui Sepsi, echipa-revelație a primei părți a sezonului în Liga 1, dar și Dunărea Călărași are misiune grea cu Astra.

FC Hermannstadt a jucat finala în ediția precedentă.

Prima victorie

Echipa sibiană se află în cantonament în Antalya, unde se pregătește pentru reluarea campionatului, programată în 2 februarie. Miercuri, a avut parte de victorie în primul meci amical: 2-0 (1-0) cu FC Spartacus. În baza de pregătire din Turcia, formația lui Vasile Miriuță a dominat meciul cu FC Spartacus, din cea de a doua divizie a Ungariei. Formația de start a fost: Căbuz, Niță, Pîrvulescu, Nemanja, Acsinte, Dâlbea, Offenbacher, Petrescu, Kuka, Popovici și Tsoumou. În a doua repriză, au mai jucat: Ciorgovean, Company, Dandea, Stoica, Tătar, Moreira, Dumitriu, Jazvic, Pamfile, Blănaru și Lendric. Golurile formației sibiene au fost marcate de Tsoumou (min. 19) și Blănaru (min. 70).


Cosmin PAL

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*