Dăm ochii cu Hagi în Cupă

FC Hermannstadt va întâlni Viitorul Constanța în sferturile de finală a Cupei României, în urma tragerii la sorți ce a avut loc, ieri, la Casa Fotbalului. Echipa sibiană este gazdă, astfel că trebuie să aleagă arena.

Partidele din cadrul „sferturilor“ Cupei se vor disputa în perioada 26-28 februarie. Meciurile se vor juca într-o singură manșă. Surpriza Csikszereda, echipa din Liga a 3-a care a eliminat-o spectaculos în runda precedentă pe Dinamo, o va înfrunta acasă pe deținătoarea trofeului, CS U Craiova. Campioana CFR Cluj se deplasează pe terenul lui Sepsi, echipa-revelație a primei părți a sezonului în Liga 1, dar și Dunărea Călărași are misiune grea cu Astra.

FC Hermannstadt a jucat finala în ediția precedentă.

Prima victorie

Echipa sibiană se află în cantonament în Antalya, unde se pregătește pentru reluarea campionatului, programată în 2 februarie. Miercuri, a avut parte de victorie în primul meci amical: 2-0 (1-0) cu FC Spartacus. În baza de pregătire din Turcia, formația lui Vasile Miriuță a dominat meciul cu FC Spartacus, din cea de a doua divizie a Ungariei. Formația de start a fost: Căbuz, Niță, Pîrvulescu, Nemanja, Acsinte, Dâlbea, Offenbacher, Petrescu, Kuka, Popovici și Tsoumou. În a doua repriză, au mai jucat: Ciorgovean, Company, Dandea, Stoica, Tătar, Moreira, Dumitriu, Jazvic, Pamfile, Blănaru și Lendric. Golurile formației sibiene au fost marcate de Tsoumou (min. 19) și Blănaru (min. 70).


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*