Dan Barna: Haideți să nu mai dăm nicio șansă PSD-ului. Votați Alianța USR PLUS pentru un tur 2 fără PSD (P.E.)

Prin votul de astăzi din Parlament se încheie o perioadă neagră din istoria recentă a României. O perioadă în care Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, Cătălin Rădulescu, Florin Iordache, Carmen Dan și alții asemenea și-au bătut joc de români și de România! S-au (și ne-au) făcut de râs în Europa, au ignorat total interesele cetățenilor, au siluit statul de drept și au golit vistieria țării.

Acum, este vremea să plătească. Duminică, putem face un pas și mai departe: putem vota astfel încât să avem, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, un tur doi al prezidențialelor fără PSD! Să trimitem PSD în istorie!

„Viorică Dăncilă pleacă astăzi, în sfârșit, de la Palatul Victoria. Dar pe 10 noiembrie ar putea primi încă o șansă dacă intră în turul 2. Haideți să nu mai dăm nicio șansă PSD-ului. Duminică, votați Alianța USR PLUS pentru un tur 2 fără PSD.”, precizează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României.

Constanți și constructivi, parlamentarii USR au votat pentru învestirea Guvernului Orban. De acum înainte, vor lupta pentru ca răul făcut de PSD să fie reparat cât mai repede. Și, implicit, vor lupta pentru Fără penali în funcții publice, alegeri locale în două tururi, desființarea pensiilor speciale și a Secției speciale, abrogarea recursului compensatoriu și alte măsuri ce trebuie adoptate urgent. Cu alte cuvinte, vor veghea ca fiecare punct din acordul politic încheiat cu PNL să fie respectat pentru că România are nevoie cu adevărat de reforme profunde, nu doar de schimbarea unei… pălării.

Duminică, 10 noiembrie, România votează pentru un alt fel de președinte și un alt fel de stat! Votați Dan Barna!

Promisiunea lui Dan Barna este simplă: „Voi lupta cu toată energia pentru a scoate România din ghearele corupției, ale nepăsării și ale incompetenței vechilor politicieni. Opțiunea este Alianța USR PLUS. Am scris istorie pe 26 mai, continuăm cu 10 și 24 noiembrie!” Cele 10 propuneri, proiectele cu care ne punem țara pe roate și reparăm după dezastrul guvernării PSD  se pot găsi pe site www.danbarnapresedinte.ro. Votați Dan Barna!

Alianța USR PLUS Sibiu


Publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei electorale „Alianta 2020 URS PLUS”, cod unic de identificare 31190011

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*