Dan Barna lansează programul pentru România la Sibiu

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României, și Dacian Cioloş, propunerea Alianței pentru demnitatea de prim-ministru, îi invită pe sibieni, vineri, 11 octombrie, de la ora 18.00, în Piața Mică din Sibiu, la mitingul de lansare a programului de președinte și obiectivele lui Dan Barna pentru România.

„Și în România se poate mai bine“

„Nicăieri nu e mai bine ca acasă, știm toți asta. Timp de 15 ani, tatăl meu a fost plecat de lângă noi – ca alte zeci de mii de români a lucrat în Italia, în domeniul construcțiilor. Când am plecat de acasă, imediat după liceu, la facultate în București, am început chiar eu să spun că nicăieri nu e mai bine ca acasă. Acum știu că acasă e acolo unde îi ai pe toți cei dragi aproape. Și pentru românii plecați din țară, acasă este aici.

Știu că putem fi fericiți și în România. Acesta este obiectivul meu. E mare, e enorm. Dar așa și trebuie să fie. Și te voi convinge și pe tine că e posibil.

30 de ani am trăit doar vremuri de speranță. Și an după an, zi după zi, speranțele au fost înlocuite de «merge și așa», «mai bine nu se poate». Ei bine, eu vă spun că și în România se poate mai bine“, precizează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României și deputat de Sibiu.

Sibienii sunt așteptați vineri, 11 octombrie, de la ora 18, în Piața Mică, la un nou miting al Alianței USR PLUS. „Alături de noi vor fi, ca de obicei, prietenii de la Omul cu șobolani. Haideți alături de noi! Fericiți în România“ este mesajul Alianței USR PLUS.

„Primul meu act ca președinte va fi dizolvarea Parlamentului și declanșarea alegerilor anticipate“

Joia viitoare, în Parlament, urmează votul moțiunii de cenzură prin care opoziția își dorește să demită Guvernul Dăncilă. Liderul USR, Dan Barna, este optimist că demersul opoziției va avea succes. „Suntem pregătiți să dăm jos guvernul Dăncilă și să punem capăt erei Dragnea în România. În orice zi. La orice oră. Majoritatea PSD din Parlament nu mai există, votul de astăzi pentru calendarul moțiunii a arătat că guvernul Dăncilă are garanția expirată. Ne vedem joi la vot. Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Ăsta e primul pas.

După moțiune, intrăm în logica pactului pentru anticipate propus de Alianța USR PLUS. E timpul să ne întoarcem la oameni. E timpul pentru alegeri anticipate, pentru un nou Guvern al competenței și onestității care să înceapă reformele de care România are atât de mare nevoie. Și asta îmi doresc să fac. Primul meu act ca președinte va fi dizolvarea Parlamentului și declanșarea alegerilor anticipate. Începem reconstrucția României“, a scris Barna, pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*