Daniel Constantin, prezent în județul Sibiu

Prim-vicepreşedintele Pro România, Daniel Constantin, a vizitat ieri județul Sibiu.

Daniel Constantin s-a întâlnit cu membrii organizației județene, dar a făcut și un tur al Mărginimii Sibiului, la Jina, Dobârca și Apoldu de Jos. „De câte ori vin, găsesc aici o echipă tot mai mare. Atragem oameni de calitate în partid”, a declarat acesta. Totodată, Daniel Constantin a anunțat că ia în calcul deschiderea unui birou de europarlamentar la Sibiu, după alegerile din 26 mai.

Constantin a mai declarat, ieri, că reducerea TVA-ului de la 9% la 5% la produsele agricole tradiţionale „este o măsură foarte bună, de apreciat”. „Orice măsură de relaxare fiscală este foarte bună. Sprijinirea unui sector de nişă aşa cum este sectorul de produse bio, dar şi sectorul de produse tradiţionale, la fel, este de apreciat”, a spus Daniel Constantin, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu la sediul Pro România.

Constantin, care a deţinut funcţia de ministru al Agriculturii, crede că ar trebui scăzut TVA-ul la 5% la toate produsele. „Eu cred că acum trebuie să facem pasul doi, de la 9% ar trebui să scădem TVA-ul la 5% pentru toate produsele, aşa că eu consider acest pas ca un pas premergător scăderii TVA-ului pentru toate produsele la 5%. Sper să se întâmple asta”, a arătat Daniel Constantin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*