Daniela Cîmpean: În spatele oricărei funcții există un om

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, este invitata evenimentului Round Table Sibiu.

Daniela CÎMPEAN

Evenimentul are loc astăzi, 25 noiembrie, la Teatrul Gong Sibiu de la ora 19.00.

Seria spectacolelor-conferință Round Table a început la București în 2015, cu scopul de a aduce în fața publicului personalități marcante ale societății de azi, oameni care reușesc să contureze domeniul lor de expertiză în fiecare zi. Pentru prima oară, Round Table invită o personalitate din administrația publică din România, prima femeie în fruntea Consiliului Județean Sibiu.

„De ce am spus ’da’ acestei invitații? Pentru că în spatele oricărei funcții există un om. Imprimăm funcțiilor caracterul, valorile și energia omului din noi. Pe mulți lideri, funcția ajunge să îi transforme în roboți și să îi domine. Eu mi-am propus să fiu un lider care nu-și uită umanitatea. Round Table e un bun prilej de a vă împărtăși valorile și năzuințele care mă motivează și în calitate de președintă a Consiliului Județean Sibiu”, declară Daniela Cîmpean.

Despre toate acestea, publicul sibian poate afla din dialogul purtat de invitata evenimentului cu jurnalista Oana Ciucă Lazăr, pe scena Teatrului Gong. Evenimentul va cuprinde interludii artistice live susținute de tineri muzicieni români aflați în plină ascensiune.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, în baza invitației electronice solicitate la adresa round.table.sibiu@gmail.com. Evenimentul este organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR).

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat