Dansatorii sibieni, premiați la Craiova

Studenții sibieni s-au ȋntrecut ȋn acest weekend ȋn pași de dans ȋn cadrul Festivalului Național de Dans ”StudDance Fest”, organizat de Casa de Cultură a Studenților din Craiova.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu a fost reprezentată de formația de dans M&M, coordonată de coregraful Miky Stoica. Aceștia au intrat ȋn concurs cu 9 momente coregrafice. Acestea au impresionat prin ritm, muzică și coregrafie deopotrivă publicul și juriul, care a acordat 15 premii: 9 premii fruntașe și 5 premii speciale, dintre care Trofeul Festivalului și două premii internaționale: International Dance Open Dubrovnik 2020 pentru Formația M&M și International Dance Open Viena 2020 pentru un moment solo contemporan al dansatoarei Andrada Benchea.

”Munca asiduă de peste vară a dansatorilor Formației M&M a fost recompensată prin punctaje maxime ȋn procesul de jurizare, de premii și de Marele Trofeu al Festivalului Național de Dans ”StudDance Fest” de la Craiova. De aceea aceștia merită toate felicitările noastre. Sperăm că noii boboci vor ȋndrăzni să pășească ȋn studiourile de dans din Casa de Cultură a Studenților Sibiu pentru a perpetua aceste rezultate și pe parcursul noului an universitar,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Concursul la care au participat formații din ȋntreaga țară a fost conceput ca o manifestare cultural – artistică, fiind adresat formaţiilor studenţești de dans.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*