De la Sibiu la West Point!

Unul dintre cadeţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Cozmin Cazac, a fost acceptat la cea mai prestigioasă academie militară din lume, în SUA, la West Point. 

„Pentru Cozmin Cazac, 16 iunie a reprezentat ultima zi în Academia Forţelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu’ în calitate de student. Absolvent al Colegiului Naţional Militar ‘Mihai Viteazul’ din Alba Iulia şi din vara acestui an cadet în instituţia noastră, tânărul a fost recent acceptat la cea mai prestigioasa academie militară din lume, în SUA”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a instituției militare.

Cozmin Cazac va studia începând din 3 iulie la West Point.

Este cel de al treisprezecelea student de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu care studiază la West Point. Până în prezent, zece studenţi militari de la Sibiu au absolvit cursurile universităţii americane iar alţi doi studiază şi în prezent la West Point.

La academia din Sibiu se pregătesc ofiţeri de comandă pentru toate armele, serviciile şi specializările militare aparţinând Forţelor Terestre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*