De marţi, 12 februarie, Serviciul Asistenţă Socială va distribui câte un litru de ulei fiecărui beneficiar înscris pe listele iniţiale şi suplimentare. Este vorba de o cantitate totală de 11 tone de ulei primită de Serviciul Asistenţă Socială la începutul campaniei de distribuire. Această cantitate nu era însă suficientă pentru ca toţi beneficiarii să primească cei 7 litri de ulei prevăzuţi, astfel că serviciul abilitat a decis să aştepte livrarea cantităţilor totale solicitate Consiliului Judeţean.

 

 

Dată fiind situaţia prezentă, Serviciul Asistenţă Socială a obţinut avizul pentru a distribui totuşi câte un litru de ulei fiecărui beneficiar.

 

Începe distribuirea alimentelor pentru persoanele de pe listele suplimentare. De marţi, 12 februarie, va începe livrarea alimentelor către persoanele aflate pe listele suplimentare, adică 624 de beneficiari. Aceste persoane au intrat în una dintre categoriile de beneficiari după data alcătuirii listelor iniţiale.

 

Până în prezent au ridicat alimentele disponibile în stoc un număr de aproximativ 6.500 de beneficiari din totalul de 10.346 de persoane înscrise pe listele iniţiale.

 

 

Mirela Gligore

Şef Serviciu de Presă şi Comunicare

Primăria Municipiului Sibiu

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.