Debut cu victorie pe teren propriu

BC CSU Sibiu a reușit o victorie spectaculoasă, seara trecută, pe teren propriu, în partida disputată în compania celor de la BCM U FC Argeș Pitești.

Galben-albaștrii au învins echipa piteșteană, scor 95-69 (28-16, 16-26, 26-11, 25-16) în fața suporterilor care au umplut la refuz Sala Transilvania.

Baschetbaliștii sibieni au revenit în Sala Transilvania, unde au disputat partida din etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet în fața propriilor suporteri. Au avut un start bun de partidă și au reușit să își țină adversarii departe pe tabelă. În sfertul al doilea însă, Piteștiul s-a apropiat amenințător. Echipele au intrat la vestiare la scorul de 44-42 iar lupta se anunța una extrem de intensă. În sfertul al treilea însă, datorită unei apărări extrem de bune făcute de BC CSU Sibiu, oaspeții reușeau să pună doar 11 puncte pe tabelă, iar ultima secvență a partidei avea să înceapă la scorul de 70-53. În ultimul sfert, baschetbaliștii sibieni au continuat în același stil, reușind să se distanțeze de adversari. În ultimele trei minute, cel mai tânăr sportiv al echipei noastre, Cristian Cerbu (15 ani), a fost introdus pe parchet și s-a achitat promițător de sarcinile sale.

”Am jucat o apărare bună, cel puțin în repriza a doua. Atunci când intră Mirel se simte. Îi felicit pe băieți că au reușit să arate că fața noastră nu este cea de la Dinamo, ci putem mai bine de atât și sper să putem în continuare. Cristian Cerbu a intrat pentru că a fost și ziua lui, iar dacă va fi băiat serios, o să câștige. Dar trebuie să scoatem în evidență echipa, jucătorii care au jucat multe minute, cei care s-au achitat de sarcini foarte bine și care au reușit, în primul rând, datorită unei apărări foarte bune să jucăm bine. Piteștiul este o echipă extraordinar de valoroasă cu shooteri senzaționali”, a declarat tehnicianul Dan Fleșeriu.

Monyea Pratt a avut o evoluție bună, terminând în triple duble, cu 10 puncte, 10 recuperări, 11 assist. Kevin Hardy a fost cel mai bun marcator, cu 25 de puncte, urmat de: Randal Falker 16p, Isaiah Philmore 14p, Chris Cooper 12p, Lucas Tohătan 5p, Aurelian Gavriloia 5p, Wilhelm Brosser 5p, Mirel Dragoste 3p.

În etapa următoare, BC CSU Sibiu joacă în deplasare la SCM U Craiova, sâmbătă, 20 octombrie, ora 19:00, urmând să revină pe teren propriu pentru partida cu SCM Timișoara, în 24 octombrie.

Biletele pentru partida din 24 octombrie se vor putea achiziționa online începând de miercuri, 17 octombrie, de pe www.bc-csusibiu.ro/bilete sau www.kompostor.ro. Luni și marți, suporterii care mai doresc să își achiziționeze abonamente sunt așteptați la sediul clubului, str. Rennes, nr. 2, între orele 09:00 și 15:00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*