Debut de campionat la Craiova

BC CSU Sibiu debutează astăzi în Liga Națională de Baschet cu un meci în deplasare pe terenul celor de la SCM U Craiova.

Partida începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe FRB TV.

Baschetbaliștii sibieni au plecat la Craiova, acolo unde vor disputa prima etapă din campionat în compania celor de la SCM U Craiova. Echipa se va reîntâlni cu Tyler Laser și Monyea Pratt, jucători care au evoluat în sezoanele trecute pentru BC CSU Sibiu și care, în actuala stagiune, îmbracă maioul Craiovei

”Meciul reprezintă o reeditare a semifinalei din sezonul trecut. Ne întâlnim cu niște prieteni vechi, doi foști jucători de-ai noștri, și, cred eu, va fi un meci interesant, dar cu siguranță și unul foarte intens și foarte greu. Craiova s-a întărit sezonul acesta, și noi am schimbat structura echipei și va fi interesant de văzut cum vom reuși jucăm pe terenul lor. Am avut întotdeauna probleme acolo, datorită jocului lor agresiv. Din ce știm, joacă în viteză mare și vom încerca să îi oprim, pe cât posibil, și să le limităm atacurile. Sper că vom reuși să înscriem mai mult decât în ultimele două meciuri și să ne apropriem victoria”, a spus tehnicianul Dan Fleșeriu.

Următorul meci oficial se va juca pe teren propriu, vineri, 18 octombrie, de la ora 19:00, cu Steaua București, echipă care i-a învins, în prima etapă de campionat, pe cei de la Oradea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*