Debut de sezon. BC CSU Sibiu primește vizita Craiovei

Baschetbaliștii sibieni joacă la victorie în primul meci oficial al noului sezon, astăzi, 19 septembrie, de la orele 18.30. După o perioadă încărcată de pregătire, BC CSU Sibiu joacă în fața fanilor prima etapă a Ligii Naționale de Baschet cu SCM U Craiova.

Dan FLEȘERIU

Dan FLEȘERIU

Înaintea primului meci oficial, jucătorii sibieni sunt deciși să facă totul pentru un debut cu dreptul în sezonul competițional 2016/2017.

Antrenorul Dan Fleșeriu consideră că există o oarecare presiune pe o parte din jucători, dar merg la victorie în meciul cu Craiova. „Va fi un meci greu, întâlnim Craiova. Va fi un meci cu presiune mare, mai ales pentru jucătorii noi, cei care abia acum încep cariera profesionistă. Vor vrea să facă maximul, sper să și reușească, pentru că, uneori, când îți dorești prea mult, riști să nu îți reușească. Sper ca experiența jucătorilor noștri mai vechi dîn echipă să se facă simțită și astfel vom putea aborda jocul așa cum ne dorim. Evident că vom juca la victorie, dar fiind începutul campionatului, absolut orice este posibil. Craiova este o echipă foarte bună, cu foarte mulți aruncători buni, cu jucători cu experiență, cu doi români naturalizați, care ne vor pune probleme, dar eu sper că nu suficient de mari ca să ne pună în pericol victoria. Băieții sunt în regulă toți, sunt pregătiți, sunt dornici să înceapă o dată campionatul. Singura mea întrebare este dacă cei care sunt la primul meci ca profesioniști vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor lor, în primul rând, și apoi la nivelul așteptărilor mele. Suporterii, cu siguranță, ne vor putea face diferența în joc, dacă să câștigăm sau nu. Avem mare nevoie de ei, mai ales că nu am avut Sala Transilvania la dispoziție pentru antrenamente, dar măcar dacă ar fi plină, să ne susțină, indiferent de scorul de pe tabelă, în așa fel încât să avem energie până la capătul meciului”, a spus Fleșeriu.

Partida de diseară nu va fi televizată. Biletele se mai pot achiziționa și azi, de la sediul clubului, str. Rennes, nr. 2, între orele 9.00 și 15.00, dar și de la Sala Transilvania, înainte cu o oră de startul meciului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*