Debut perfect pentru lupii Alpha în Campionatul Național U13 Masculin

Baschetbaliștii de la Alpha au avut parte de un start perfect în noul sezon competițional U13 masculin. Alpha Basketball Sibiu a jucat primele două meciuri din campionat duminică, la Șura Mică, câștigând ambele partide.

Alpha U13

„Lupii” de la Alpha Basketball Sibiu participă în premieră în campionat, debutul baschetbaliștilor sibieni în sezonul 2018-2019 având loc duminică, 30 septembrie. Alpha a jucat la Șura Mică primele două meciuri din campionat, în compania celor de la CSU Sibiu și CNS Cetate Deva.

Primele două victorii din campionat

Primele două meciuri au adus și primele victorii pentru baschetbaliștii de la Alpha, care și-au adjudecat ambele partide disputate la Șura Mică. „Lupii” au avut parte de un meci dificil în compania echipei CSU Sibiu, însă au controlat bine meciul și au reușit să se impună la o diferență de 8 puncte: 36-28.

În cel de-al doilea meci al zilei, sportivii sibieni au dat piept cu CNS Cetate Deva. A fost un meci cu multe puncte marcate, pe care Alpha l-a câștigat cu scorul 66-40. „Debutul de campionat a fost unul de bun augur pentru noi, au fost două meciuri cu încărcătură emoțională puternică și lucrul acesta s-a văzut pe teren, mai ales în prima repriză a meciului cu CSU Sibiu. După pauză am reușit să ne apărăm bine și ofensiv am punctat constant, lucru care ne-a adus victoria într-un final. Felicit echipa CSU pentru ambiția cu care a luptat până în ultima secundă. Campionatul este lung și dificil, noi aliniem una dintre cele mai tinere echipe înscrise în competiție (Generație 2007) și încercăm să învățăm și să experimentăm cât mai multe lucruri la fiecare meci”, a declarat Alexandru Hulpuș, președintele Alpha.

Lotul Alpha Basketball Sibiu U13

Echipa U13 Alpha Basketball Sibiu, participantă în Campionatul Național la această categorie de vârstă, este pregătită de antrenorii Alexandru Hulpuș și Ivan Gemaljevic. Echipa va defila în sezonul competițional 2018-2019 cu un lot format din 20 jucători: Raul-Andrei Burcea, Robert Carpovici, Elias Drăgan, Matei Florea, Tudor-Alexandru Horvat, Paul Itu, Eric Kriska, Bogdan-Ștefan Mihaiu, Cristian Mustață, Mario-Mircea Prodea, Gabriel-Dumitru Radu, Andrei Teodoru, Raul-Ioan Trihenea, Alexandru Suciu, Alexandru-Vlad Stănică, Riccardo-Gabriel Vasiu, Sebastian Băcilă, David Dinescu, Rareș Herciu, Filip Itu.

Următorul turneu va avea loc pe data de 13 octombrie. Lupii Alpha Basketball Sibiu vor juca în compania echipelor CSȘ Sighetu Marmației și AS BC Valbon Arad.

Alpha U10, locul 3 la Sibiu Streetball

Tot duminică, baschetbaliștii U10 Alpha au urcat pe podiumul Sibiu Streetball. Alpha Basketball Sibiu a participat cu trei formații la categoria U10, două dintre ele ajungând până în semifinalele competiției. La finalul turneului, echipa Star Fair s-a clasat pe locul 3, Hard Alpha pe locul 4, iar Street Champions pe locul 6.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*