Deplasare cu ghinion. FC Hermannstadt a obținut doar un punct pe terenul echipei UTA Arad

Formația pregătită de Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța a terminat la egalitate, astăzi, meciul disputat cu UTA, în localitatea arădeană Șiria. FC Hermannstadt a fost condusă încă din debutul întâlnirii și a restabilit cu greu egalitatea, la jumătatea primei reprize, dar n-a reușit nimic mai mult de atât.

Căpitanul grupării din Arad, Marius Curtuiuș, l-a învins pe Cătălin Căbuz cu o reluare din interiorul careului mare, în urma unei lovituri de la colțul terenului. Sibienii au acuzat că fotbalistul echipei UTA ar fi jucat balonul cu mâna în momentul în care l-a trimis spre poartă, dar „centralul” Ovidiu Mazilu din Satu Mare a validat reușita (min. 7). Bogdan Rusu a restabilit egalitatea în minutul 23, când a împins în plasă un balon trimis în fața porții de Hergheligiu.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat: Cătălin Căbuz – Mihai Stancu, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.) (Alexandru Târnovan – min. 82), Cristian Danci – Daniel Tătar, Bogdan Rusu, Andrei Hergheligiu (Petrișor Petrescu – min. 78) – Ștefan Blănaru (Cosmin Neagu – min. 67).

„Nu am reușit să obținem decât un punct în fața unei echipe de tradiție din fotbalul românesc. Am ratat mult, în momente importante ale meciului. Arădenii s-au mulțumit să se apere și să plece pe contraatac ori de câte ori au avut ocazia. Nu dăm vina pe teren, chiar dacă a fost destul de greu. Pe același teren au jucat ambele echipe. Nu facem un cap de țară faptul că am pierdut două puncte astăzi. Campionatul e lung, promovarea se joacă”, a declarat antrenorul principal al FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menține pe locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 50 de puncte. Lider este Dunărea Călărași, care are 53 de puncte, iar pe locul 3 se situează Chindia Târgoviște, cu 46 de puncte.

În etapa viitoare, a XXV-a, FC Hermannstadt joacă acasă, pe Stadionul Municipal, cu Pandurii Tg. Jiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*