Deplasare la Pitești. Fleșeriu le cere elevilor săi să-și dea viața pe teren și să vină acasă cu o victorie

Baschetbaliștii sibieni joacă diseară o nouă partidă în TOP 6. De data aceasta, în deplasare pe terenul celor de la BCM U FC Argeș Pitești.

Partida începe la ora 18.30 și va fi transmisă în direct pe DigiSport.

După două partide încheiate cu înfrângere, galben-albaștrii caută să își treacă în cont o victorie și să își continue parcursul în campionat din poziția de lider. Deși, în toate cele trei confruntări directe din acest sezon, BC CSU Sibiu a reușit să se impună, tehnicianul Dan Fleșeriu avertizează că piteștenii vor face tot posibilul să își apropie victoria.

”Urmează un meci dificil, la Pitești. Deocamdată avem trei victorii cu ei, dar asta nu înseamnă că nu ne-au pus probleme. De fiecare dată am câștigat pe final, deci cu siguranță ne așteaptă un meci greu. Venim după două înfrângeri, care au pus puțină presiune asupra noastră și sper să trecem de asta și să facem un meci bun, în primul rând în apărare. Apoi vor veni și punctele în atac. Piteștiul încă mai speră la poziția a patra în clasament și asta îi va face să își dea viața pe teren. Noi trebuie să le răspundem la fel și să venim acasă cu o victorie”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

După acest meci, “studenții” urmează să joace tot în deplasare, la SCM U Craiova, pe 1 aprilie.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*