Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat! Pesediștii sibieni îl acuză de trădare

Deputatul Ovidiu Ioan Sitterli și-a dat demisia din partid, alegând să-şi continue activitatea pe cont propriu, informează organizația județeană PSD Sibiu, într-un comunicat de presă.

„Domnul Sitterli datorează mult acestui partid. A fost prefect, numit de guvernul României USL, a fost candidat PSD pentru Primăria municipiului Sibiu, unde a dezamăgit prin faptul că nu a câştigat Primăria. Mai mult decât atât, rezultatul obţinut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu. Deşi a fost creditat cu funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, a fost din nou depăşit de situaţie, dându-şi demisia. Nici în funcţia de parlamentar nu a avut rezultate, remarcându-se  printr-o singură propunere legislativă, şi aceea recentă, iniţiativă care nu a avut drept scop bunăstarea românilor şi nici nu a avut legătură cu programul de guvernare al PSD. Am încercat să purtăm discuţii cu dl. deputat pentru a-l determina să-şi facă datoria faţă de cetăţenii României, dar acesta a refuzat orice dialog. În loc să muncească în interesul românilor, dl. Sitterli a ales calea cea mai uşoară: demisia. Prin gestul lui de trădare, considerăm că dl. Sitterli datorează scuze sibienilor, pentru că nu a fost capabil să se ridice la înălţimea aştepărilor electoratului care i-a acordat votul de încredere”, se arată în comunicatul PSD Sibiu.

Deputatul Ovidiu Sitterli face parte din comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului și din comisia juridică, de disciplină şi imunităţi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*