FC Hermannstadt întâlnește Gaz Metan Mediaș II, într-un meci contând pentru returul Ligii a III-a, etapa a 18-a, Seria a V-a.

Partida va avea loc sâmbătă, 18 martie, ora 15.00, pe Stadionul Municipal Sibiu, iar intrarea va fi liberă. Este de așteptat să vedem un derby local disputat, mai ales ținând cont de ardoarea cu care s-a jucat în tur la Mediaș.

Prea multe ratări 

FC Hermannstadt se află în căutarea primei victorii din retur, în condițiile în care echipa sibiană are nevoie de puncte pentru a-și realiza obiectivul: promovarea în Liga a II-a. Fotbaliștii sibieni speră să șteargă impresia proastă din urmă cu o săptămână, când a fost învinsă pe teren propriu de o altă echipă-satelit, ASA Tg. Mureș II. Deși jocul merge destul de bine, iar echipa își creează ocazii clare, fotbaliștii sibieni rămân datori la finalizare și ratează prea mult, spre exasperarea suporterilor.

Convocări la loturile naționale

Jucătorii sibieni sunt în continuare în atenția selecționerilor echipelor naționale ale României. Daniel Isăilă, selecționerul echipei naționale U21 a României, i-a convocat la lot, în această săptămână, pe fundașul Robert Bratu și pe mijlocașul George Monea. La Centrul Național de Fotbal Buftea, noul selecționer a participat la o acțiune de scouting cu jucători de Liga a 3-a, la care au luat parte 44 de fotbaliști. Aceștia au fost împărțiți în patru echipe, disputându-se două jocuri.

Totodată, Naționala României Under 21 va susține un stagiu de pregătire la Marbella, în Spania, în perioada 21-28 martie. Cu această ocazie, tricolorii vor susține și două meciuri amicale, cu reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, și cu Danemarca, pe 27 martie. Cele două partide de verificare vor fi primele meciuri ale lui Isăilă pe banca tehnică a reprezentativei de tineret înaintea startului preliminariilor pentru turneul final al Euro 2019, care va avea loc în Italia. Tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2019 s-a desfășurat la finalul lunii ianuarie, la Nyon. Selecționata noastră formată din fotbaliști născuți începând cu 1 ianuarie 1996 a fost repartizată în Grupa 8, alături de Portugalia, Elveția, Țara Galilor, Bosnia Herțegovina și Liechtenstein.

 

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*