Derby-ul Ardealului se dispută vineri, la Sala Transilvania

Baschetbaliștii sibieni primesc vineri, 6 februarie 2015, vizita clujenilor de la U-BT. Partida care se înscrie în etapa a XVIII-a, se joacă de la ora 18:00 și este transmisă în direct pe DigiSport.

Înaintea dery-ului cu Clujul, baschetbaliștii sibieni sunt optimiști și mizează mult pe aportul fanilor. ”Clujul este un mare rival al nostru, joacă foarte bine și cred că va fi un meci dificil. Așa a fost și meciul cu ei, de anul trecut, din Play-Off. De fiecare dată când jucăm cu ei e dificil, dar ca și competitor, așa îți și dorești să fie. Suporterii noștri sper să continue să vină la sală, să ne susțină. Pentru ei jucăm și încercăm să facem tot ce putem”, Christopher Lee.
Antrenorul galben-albaștrilor afirmă că echipa sa are mare nevoie de victorie.
”Ca la fiecare derby cu Clujul, mă aștept să fie foarte greu, atât pentru noi, cât și pentru ei. Anul trecut am jucat cu ei 7 meciuri, sezonul acesta unul. După aceste 8 meciuri, rezultatul este 4-4, iar la fiecare meci, rezultatul a fost foarte strâns, a fost diferență între unul și șase puncte. Nu știu cum va fi meciul de vineri, cred că va fi foarte greu. Ei au o serie foarte bună, au 7-0 după 7 meciuri jucate, iar noi nu suntem într-o serie așa bună pentru că am pierdut ultimele două meciuri cu Asesoftul și la Oradea. Vom face tot ce e posibil. Cred că toată lumea va fi aptă pentru meci și vom da totul, vom face tot ce ne stă în putință, ca să câștigăm. E foarte important pentru noi”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu. Antrenorul le-a transmis suporterilor un mesaj: ”Veniți alături de noi, să fie sala plină. Promit să dăm tot ce putem și împreună să câștigăm acest meci important pentru noi toți, pentru că și jucătorii și fanii, împreună, suntem o mare echipă”, spune Perisic.
În tur, CSU Sibiu a învins în deplasare echipa clujeană, la capătul a 40 de minute de joc, tabela arătând 83-82 pentru Sibiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*