Dezamăgitor! FC Hermannstadt a cedat și în fața lui Dinamo

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 (1-0), aseară, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

În urma acestui succes, Dinamo a scăpat de grijile retrogradării directe, în timp ce sibienii și-au compromis șansele de a rămâne în primul eșalon fotbalistic al țării.

Ambele goluri ale echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare au fost marcate de Paul Anton (34, 90+3), din lovituri de la 11 metri.

Prima a fost acordată pentru faultul lui Ionuţ Stoica asupra lui Andreas Mihaiu, fundaşul sibian fiind eliminat pentru intervenţia sa ca ultim apărător, iar al doilea după un fault comis de Claudiu Belu la Diego Fabbrini.

Dinamo a mai avut ocazii mari de gol prin Florin Bejan (23, 56) şi Paul Anton (66), după ce sibienii au ratat şansa deschiderii scorului în primul minut, când Ante Aralica a trimis imprecis din situaţie de unu la unu cu portarul Mihai Eşanu.

Dinamo se află la a patra victorie consecutivă.

FC Hermannstadt are o singură victorie în ultimele patru runde, un egal şi două eşecuri.

FC Dinamo Bucureşti – AFC Hermannstadt 2-0 (1-0), Stadion Dinamo – Bucureşti

A marcat: Paul Anton (34 – penalty, 90+3 – penalty).
Cartonaş roşu: Ionuţ Stoica (FC Hermannstadt) 32.
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) – LPF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*