DGASPC Sibiu recrutează asistenți maternali profesioniști

În județul Sibiu sunt angajaţi doar 144 de asistenți maternali profesioniști, care au în plasament 275 de copii.

În aceste condiții, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu recrutează asistenţi maternali profesionişti.

Asistentul maternal profesionist este persoana fizică, atestată, care asigură prin activitatea pe care o desfăşoară la domiciliul său, creşterea, îngrijirea şi educarea necesare dezvoltării armonioase a copiilor pe care îi primeşte în plasament.

Asistenții maternali profesioniști primesc salariul minim pe economie – 1.900 lei/lună – la care se adaugă o alocație lunară de plasament de 600 lei pentru fiecare copil și alocația copilului luat în plasament. Sumele sunt mai mari în cazul copiilor încadrați în grad de handicap.

Vezi aici condițiile pe care trebuie să le îndeplinească asistenții!

Persoanele interesate sunt aşteptate să se prezinte la sediul DGASPC Sibiu. de pe str. Mitropoliei nr. 2, la Serviciul Management de Caz pentru Asistenţă Maternală, pentru a primi toate informaţiile necesare şi a fi consiliate de specialiştii serviciului.

2 Comments

  1. Miculaiciuc Daniela says:

    Buna ziua .Sunt din Maramures si am terminat curs de asistent maternal din 2016.Si am facut cereri peste cereri si nici un raspuns.Pacat ca la noi in Maramures sunt o gramada de familii care își doresc sa devina asistenți maternali si nu reusesc.Si la voi este invers

  2. Miculaiciuc Daniela says:

    Buna ziua .Sunt din Maramures si am terminat curs de asistent maternal din 2016.Si am facut cereri peste cereri si nici un raspuns.Pacat ca la noi in Maramures sunt o gramada de familii care își doresc sa devina asistenți maternali si nu reusesc.Si la voi este invers.Sper sa găsiți personal ca au dreptul si copilașii la o viata mai buma in integrarea unei familii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*