Directori noi la Cadastru și Direcția Sanitar-Veterinară

Guvernul continuă să schimbe liniile la Sibiu. În ultima săptămână, au mai fost numiți încă doi șefi de instituții deconcentrate.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu

Este vorba despre Vasile Onoriu Fodor la conducerea Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu, respectiv Elvira Ligia Axente la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu.

Aduși de la Mediaș

De săptămâna trecută, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor are îl are în frunte pe medicul veterinar Vasile Onoriu Fodor. În vârstă de 55 de ani, acesta a lucrat până la numire în cadrul direcției, în municipiul Mediaș. De altfel, mare parte din cariera sa și-a petrecut-o la Mediaș, în calitate de consilier superior. Din 1994 și până în prezent, a avut responsabilități în ceea ce privește înregistrarea și evaluarea unităților care produc, depozitează și comercializează produse de origine animală, precum și igiena și siguranța alimentelor de origine animală. Fodor a absolvit Institutul de Științe Agricole – Facultatea de Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Tot de la Mediaș vine noul director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu, Elvira Ligia Axente. Aceasta are 47 de ani, a lucrat până luni la Biroul CPI Mediaș, ca registrator coordonator BCPI Agnita. Înainte a activat la un birou notabil public și în cadrul mai multor societăți comerciale din municipiul Mediaș. Este absolventă a Facultății de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității „Spiru Haret“ din București, dar și a colegiului universitar de administrație publică a Universității „Lucian Blaga“ Sibiu. Totodată, are un master în Managementul Poliției și Instituții Comunitare, la Facultatea de Drept din cadrul ULBS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*