DISEARĂ, LA PROTEST! Primăria Sibiu a autorizat un nou protest de 6 ore, pe traseu fiind incluse sediul PSD și locuința președintelui Iohannis

Primăria municipiului Sibiu a anunțat că a avizat un protest care va avea loc diseară, timp de șase ore, pe un traseu pe care s-a mărșăluit și la Revoluție în 1989, manifestanții urmând să treacă prin fața sediului PSD, al Prefecturii, dar și prin fața casei președintelui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă.

Organizatorii protestului susțin că vor ieși în stradă „împotriva ordonanțelor privind grațierea și amnistia”.

„Primăria Sibiu a primit o cerere pentru avizarea unei adunări pe domeniul public în data de 1 februarie. Organizatorii declară că scopul este un protest împotriva ordonanțelor privind grațierea și amnistia. Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a analizat și a aprobat desfășurarea protestului pe domeniul public în data de 1 februarie, în intervalul orar 17 — 23, pe următorul traseu: Piața Mare — str. N. Bălcescu — str. Andrei Șaguna — Instituția Prefectului — str. A. Șaguna — Piața Unirii — Calea Dumbrăvii — b-dul Mihai Viteazu — str. Rahovei — str. Semaforului — str. Ștefan cel Mare — str. Bâlea — str. Hermann Oberth — str. Constituției — str. General Magheru — str. Avram Iancu — Piața Mare”, se arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

Și aseară, 5.000 de sibieni au manifestat pe același traseu din municipiu, scandând lozinci anti-PSD și cerând demisia Guvernului și organizarea de alegeri anticipate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*