Distracție și festin

Parcul Tineretului devine, între 17 și 19 mai, epicentrul gastronomiei și al distracției în oraș, la prima ediție a festivalului „VINO”.

Una din veștile de la „VINO” îi vizează direct pe cei mici. „Meniul” pentru copii cuprinde zone de aventură, sport și creație.

Street food

Papilele gustative vor fi răsfățate cu savoarea gusturilor românești, italiene, mexicane și nu numai, prin preparate ce vor putea fi regăsite la cele 20 food truck-uri participante. Drunken Squid,  Smokin’ Pig, Das Grillmobil by Bătrânu Sas, Mici pe Pâine by Meat Busters, Outlaw Cuisine by Paunchy Brothers, Meat Busters, Mr. Cannoli, La Finca Alioli, Rocca by The Jar, Sucré, Mexican Bizness, Romanian Burgers, UMAMI Street Food Romania, ASALT GrillToChill, Gastro – Street Food & More, Wing Eat, Comida Mexicana powered by Guerrilla Tacos, Animo Caffee, Prosecco Street și SUZETTE. Programul zilnic este de la 12.00 la 23.00.

Vinuri premium

Setea va fi potolită cu vinuri alese pe sprânceană, la standurile celor nouă producători de pe meleagurile țării noastre. Vor fi prezenți cei de la Jidvei, Domeniile Boieru, Histria, Cotnari, Domeniile Urlați – Dealu Mare, Villa Vinea, Carastelec, Crama Trantu și Domeniile Gorgandin. Programul zilnic este de la 12.00 la 23.00.

Meniul muzical

În cele trei de festival, în Parcul Tineretului vor concerta trupe în vogă din România. Astfel, STEMA, Dimitri’s Bats, Astro Générale, I’m The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Amalia Gaiță și Marú, promit să potolească „setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului. Înainte de acestea, în fiecare zi, DJ FunkyDrop va fi la platane preț de câteva ore, ca să aveți parte de cea mai bună muzică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*